Horizont Kapcsolatrendszer - Bemutatkozás

A Kedvezmények Világa...
Email-címünk: horizont@horizontkapcsolatrendszer.hu

Bemutatkozás


Üdvözöljük Önöket a Horizont Kapcsolatrendszerben!

A Horizont Kapcsolatrendszer 2012. augusztusában kezdte meg tevékenységét, amely mind gyorsabb ütemben lépett előre, melynek felépítésére sok partnerünk (szálloda, éttermek, egyéb más szolgáltatók) volt, és van segítségünkre. Különböző ajánlataikkal, kedvezményeikkel, programjaikkal egyre nagyobb számban bővelkedő rendszerünket alkották meg, és tették színesebbé. Mottónk: nem állunk meg száznál!

2014. januárjától a kapcsolatrendszer üzemeltetését, kizárólag a Wellness Horizont Card Kft végzi.

 

Weboldalunk:

Weblapunk célja a kapcsolat megteremtése az ügyfél és a partner között. Oldalunkat több kategóriára oszthatjuk.

 • Szolgáltató és kereskedelmi partnereink: 
  Ezen alapszik cégünk, erre építkeztünk a kezdetek óta. Az elején mindössze pár szállással és szolgáltatóval indultunk el, ma már partnerink száma több mint ezer, és ez folyamatosan növekszik. Célunk, hogy ezt a számot fenntartsuk, illetve növeljük, ezzel kiszolgálva az ügyfeleink belénk fektetett pénzét és bizalmát. 

  Oldalunkon kereshet számtalan partner között. A szállásokon és éttermeken kívül, benzinkutak, divat, autó-motor, építészet, ingatlan, és sok egyéb kategóriák között válogathat, az ország minden területén. Ha nem találna egy szolgáltatót partnereink között, most már lehetősége van ajánlani az nekünk itt, és mi mindent megteszünk, hogy az együttműködést megteremtsük. Partnereink mellett nem talál konkrét árakat, hanem egy bizonyos százalékban szerződünk le velük. Ennek a lényege, hogy az áraik folyamatosan változnak, így nem lenne célszerű, egy bizonyos összegre kötni a megállapodást. A szolgáltatások árairól a weboldalukon tud tájékozódni, vagy ügyfélszolgálatunkon kérjen tájékoztatást.

  Természetesen néhány szálláshely a csomagajánlataiból is kedvezményt biztosít, ezekből egy párat a Csomagajánlatok menüpont alatt találnak meg, de természetesen partnereink honlapján lévő ajánlatokból is jár a kedvezmény, amennyiben érvényes a csomagajánlatokra.
 • Bónusz hetek
  8 nap / 7 éjszakás lehetőségek, melyeket kizárólag az Ügyfélszolgálaton keresztül van mód foglalni. 
 • Utazási irodák ajánlatai:
  Kapcsolatban állunk több utazási irodával is, ahol ügyfeleinknek kedvezmény jár. Az oldalunkon ízelítőt talál az ajánlataikból.

„Közösségünk” zárt rendszer, ezért csak egy bemutató oldal tekinthető meg, de nyitott lehet bárki számára. Természetesen adott esetben ügyfeleinket regisztrációval látjuk el, aminek következtében a teljes honlap, korlátlanul elérhetővé válik. 

A Kapcsolat menüpont alatt látható, ügyfélszolgálatunk mindenki rendelkezésére áll függetlenül attól, hogy tagja valaki a rendszernek, vagy sem.

Végezetül:

Bízunk benne, hogy rendszerünk mindenki tetszését elnyeri, és a jól megérdemelt pihenés mellett hasznos is lehet.

Miután a partnerek számának növelése érdekében áll az Ügyfeleknek is és magának a kapcsolatrendszernek is, úgy szívesen vesszük, ha ajánlanak nekünk elfogadó helyeket.

Horizont Kapcsolatrendszer